BLOG pagina

HERFSTKLEUREN ALS INSPIRATIE

De magische transformatie van de natuur tijdens de herfst is adembenemend. De bomen en planten nemen afscheid van hun groene tinten en hullen zich in warme, rijke kleuren. Deze prachtige herfstkleuren dienen als perfecte inspiratiebron voor zowel je nagels als je kleding. Laten we samen ontdekken hoe je de schoonheid van de herfst kunt vertalen naar je dagelijkse stijl.

Lees meer »

HET BELANG VAN NAGELRIEMOLIE VOOR GEZONDE NAGELS

Heel het jaar door hebben we wel een goede reden om onze nagels en nagelriemen te verzorgen. In de zomer drogen je nagelriemen uit door veel gebruik van water en airconditioning. Bijvoorbeeld op vakantie tijdens het zwemmen. En in de winter drogen ze uit door de kou. Om nog maar niet te spreken over het effect van het vele handen wassen en desinfecteren. Het is dus altijd belangrijk om je nagels en nagelriemen te verzorgen met een nagelriemolie. Goed verzorgde nagelriemen is niet alleen fijn voor mooi uitziende handen en nagels, maar is zelfs noodzakelijk. Waarom dat is vertel ik je in deze blog.

Lees meer »

FREES TRAINING IS NOODZAKELIJK

Je klant loopt de deur uit en je bent trots op je gemaakte set nagels maar dan kijk je op de klok en zie je dat je er wéér te lang over hebt gedaan en je hele verdien model is weg.

Lees meer »

5 WEETJES OVER ACRYLNAGELS

Je hebt je Acrylnagels laten plaatsen in de nagelsalon en het ziet er prachtig uit. Je hebt er geld aan gespendeerd en natuurlijk hoop je dat ze net zo mooi blijven tot je volgende afspraak om ze te laten nabehandelen. Maar om ze zo lang mogelijk zo mooi te behouden is het handig om even te lezen over de volgende 5 weetjes

Lees meer »

WAT ZIJN GELNAGELS

Gel is een stroperige substantie die gebruikt wordt om kunstnagels en verlengingen  te creëren. In tegenstelling tot acrylnagels, die dmv zuurstof uithardt, moet gel uitgehard worden in een daarvoor bestemde UV/Led-lamp. Gel bestaat namelijk uit korte ketens van moleculen die in een UV/LED- lamp zich verbinden tot lange ketens, deze chemische reactie noemen we het uithardingsproces. Gelnagels zorgen voor een versteviging van de natuurlijke nagel en met behulp van tips of een sjabloon kan je nagel nagels mee verlengt worden. Gel is ideaal voor vrouwen met dunne, korte en broze nagels. Ten opzichte van acrylnagels zijn gelnagels flexibeler en buigzamer.

Lees meer »

WAT IS GELLAK

Als ik je in het kort  zou moeten uitleggen wat gellak nou eigenlijk  is, dan zou ik zeggen: “Gellak is een soort nagellak, die je moet uitharden onder een LED of UV lamp. Je brengt hem aan op een base gel en sluit af met een top gel. Het is niet sterk genoeg om de nagel mee te verlengen, maar wel veel sterker en duurzamer dan gewone nagellak. Hierdoor heb je er minimaal twee weken tot drie weken plezier van.

Lees meer »