BLOG pagina

FREES TRAINING IS NOODZAKELIJK

Je klant loopt de deur uit en je bent trots op je gemaakte set nagels maar dan kijk je op de klok en zie je dat je er wéér te lang over hebt gedaan en je hele verdien model is weg.

Lees meer »

5 WEETJES OVER ACRYLNAGELS

Je hebt je Acrylnagels laten plaatsen in de nagelsalon en het ziet er prachtig uit. Je hebt er geld aan gespendeerd en natuurlijk hoop je dat ze net zo mooi blijven tot je volgende afspraak om ze te laten nabehandelen. Maar om ze zo lang mogelijk zo mooi te behouden is het handig om even te lezen over de volgende 5 weetjes

Lees meer »

WAT ZIJN GELNAGELS

Gel is een stroperige substantie die gebruikt wordt om kunstnagels en verlengingen  te creëren. In tegenstelling tot acrylnagels, die dmv zuurstof uithardt, moet gel uitgehard worden in een daarvoor bestemde UV/Led-lamp. Gel bestaat namelijk uit korte ketens van moleculen die in een UV/LED- lamp zich verbinden tot lange ketens, deze chemische reactie noemen we het uithardingsproces. Gelnagels zorgen voor een versteviging van de natuurlijke nagel en met behulp van tips of een sjabloon kan je nagel nagels mee verlengt worden. Gel is ideaal voor vrouwen met dunne, korte en broze nagels. Ten opzichte van acrylnagels zijn gelnagels flexibeler en buigzamer.

Lees meer »

WAT IS GELLAK

Als ik je in het kort  zou moeten uitleggen wat gellak nou eigenlijk  is, dan zou ik zeggen: “Gellak is een soort nagellak, die je moet uitharden onder een LED of UV lamp. Je brengt hem aan op een base gel en sluit af met een top gel. Het is niet sterk genoeg om de nagel mee te verlengen, maar wel veel sterker en duurzamer dan gewone nagellak. Hierdoor heb je er minimaal twee weken tot drie weken plezier van.

Lees meer »

WAT ZIJN ACRYLNAGELS

Ondanks dat je het wellicht zelf niet merkt, vallen mooie nagels direct op bij andere mensen. En mooie nagels willen we allemaal toch? Met acrylnagels zie je er verzorgd uit en maak je meteen een goede indruk. Acryl kan perfect worden gebruikt bij zowel een verlenging, als een versteviging van de nagels.

Lees meer »