BOTOX: JA OF NEE?

BOTOX:

 

Het was een hele overweging. De irritatie over een fronsrimpel gecombineerd met een angst voor naalden. Lange tijd hield ik vast aan de gedachte dat rimpels erbij horen, en dat Botox absoluut niets voor mij was.

Ouder worden heeft zijn charme. Je geniet meer van de kleine dingen, je blik op de wereld wordt breder, en je hebt beter contact met zowel jong als oud. Het geheim van ouder worden zonder je ouder te voelen, is nieuwsgierig blijven. Zoek nieuwe prikkels en uitdagingen. Te oud daarvoor? Zeker niet! Mijn man en ik omarmen elk avontuur met deze instelling.

Maar die ene fronsrimpel bleef me storen. Als ouder worden niet erg is, waarom irriteerde die fronsrimpel me dan zo? Het was omdat mijn uiterlijk niet langer weergaf hoe ik me van binnen voelde, en dat begon mij te storen. Gezichtsuitdrukkingen vormen immers 80% van onze communicatie. Gezichtsyoga (gekke bekken trekken) en Botox dan toch een oplossing?

 

Sensations4me -for -you

Mijn ervaring met Botox is beperkt en selectief gericht op mijn fronsrimpel en bovenlip lijntjes. Ik ben niet voor het opspuiten van lippen of Botox voor jonge mensen met een strakke huid. Dat is niet mijn stijl.

De specialist

De specialist waarbij ik het Sensations4me gevoel heb, hanteert een zorgvuldige benadering:

  • Geen injectie is beter dan één injectie.
  • Minder is meer; alleen ingrijpen als het echt helpt om het storende element te verminderen.
  • Een specialist die luistert, kritisch is, en niet uit winstbejag overal Botox wil injecteren.
  • Beheerst het vak; ons gezicht bevat 57 spieren, waarvan 28 voor gezichtsuitdrukkingen. Het vergt precisie om de juiste spier te behandelen, daarom is expertise cruciaal.
  • Is leergierig en innovatief.
  • Geduld en aandacht voor mijn onzekerheden zijn essentieel. Samen werken we aan de beste aanpak.
  • Service en nazorg moeten uitstekend zijn, en er moet ruimte zijn voor overleg als het resultaat niet naar wens is.

 

Ik ben inmiddels heel enthousiast over drs. Bas Rutten. Hij belichaamt het Sensations4me-gevoel en ik ben blij dat hij beschikbaar is voor mijn klanten.

INTERESSE?

Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

 

Volg mij voor meer inspiratie en advies.

Liefs Yvonne

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.