ADVIES & BEAUTY SERVICE

Advies & Beauty Service, een logisch vervolg van Sensations4me.

 

Na een periode van dynamische groei en uitbreiding met personeel, ben ik weer terug bij de basis van hoe het ooit begon en daar waar ik mij echt thuis voel. Sensations4me heeft een nieuwe locatie waar ik een beter balans maak tussen werk en vrije tijd. Toch kan ik mijn klanten niet missen want het blijft een genot om jullie te verzorgen en te verwennen. Dienstverleners in de beautybranche zullen dit gevoel herkennen. De gesprekken met klanten zijn vaak persoonlijk en diepgaand. Discretie en eerlijk advies zijn cruciaal. Deze gesprekken hebben mij geïnspireerd om ook beauty advies en -service aan te bieden.

 

Sensations4me -for -you

Waar jezelf blij van wordt, gun je een ander ook. De naam Sensations4me spreekt voor zich. Wat mij enthousiast maakt, wil ik graag delen met mijn omgeving en klanten. De voldoening die dit geeft, is enorm.

 

Naast mijn werk als nagelstylist en mijn opleidingsactiviteiten, heb ik ook veel persoonlijke ervaring met beautybehandelingen. Wanneer ik een sensatie voel, weet ik dat het tijd is om deze ervaring te delen. De vragen van mijn klanten en mijn eigen verzorging motiveren mij om steeds op zoek te gaan naar nieuwe sensaties en verwondering. Inmiddels heb ik contact met een aantal specialisten waarvan ik zeker weet: dit is Sensations4me for you!

Wat kan je verwachten

In mijn komende blogs zal ik onder andere de volgende onderwerpen bespreken:

- Botox: ja of nee?

- Stralen met je bruidskapsel

- De impact van hair-extensions

- De magische match met de juiste lipkleur

- Visagie

- Gezond eten

- Vastzitten in je gevoel, wat nu?

Uitdagend

Genoeg nieuwe uitdagingen en ik kan niet wachten je weer te zien, op mijn nieuwe locatie met aanvullende dienstverlening. 

 

Volg mij voor meer inspiratie en advies.

Liefs Yvonne

Reactie plaatsen

Reacties

Johan
4 dagen geleden

Goed bezig, trots op je

Miranda Peeters
4 dagen geleden

👍🏼

Angelique Weber
3 dagen geleden

Je bent een topper😘

Kirsten Posthumus
3 dagen geleden

Doe je goed lieve yvonne xxx

Marijke Stolzenhoff
3 dagen geleden

🫠