HOE WORD IK EEN SUCCESVOL NAGELSTYLISTE

Vaak krijg ik de vraag:

Ik wil nagelstyliste worden en een eigen praktijk opzetten. Hoe doe ik dat?

Tja daar kan ik wel een middag mee vullen. Het eerste wat ik doe is doorvragen en dan hoor ik vaak grote verschillen bij de voorstelling van de vraagstellers. Sommige hebben al een redelijke voorstelling en anderen leven nog in een droom. Daar is niet mis mee, het begint altijd met jou wens, jou droom, jou doel.

Dus het beste wat jij kan doen is de eerste stap zetten en je laten informeren welk pad je kunt bewandelen.

 

Voor jezelf beginnen als nagelstyliste

Bij de start van je droom, heb je een plaatje van hoe je het eindbeeld voor je ziet maar je weet nog niet wat je allemaal nodig hebt of tegenkomt. Laat je niet afschrikken. Begin met een goede opleiding, dat is altijd de fundering van je toekomstige succes. 

Wat nu?

Of je nog beginner bent en de opleiding nog moet starten, of dat je al gevorderd bent en jij jezelf wilt specialiseren….maar ook als je al een salon hebt en deze wilt optimaliseren of uitbreiden… Opleidingscentrum Sensations4me is hiervoor de juiste opleiding en begeleiding voor jou op het juiste moment.

Eigen praktijk

Als je echt serieus een goede praktijk wilt opzetten, dan raad ik je aan een bedrijfsplan op te stellen. Er zijn genoeg voorbeelden te vinden op het internet, neem eens een kijkje bij de Kamer van Koophandel of een Bank.

https://www.kvk.nl/advies-en-informatie/bedrijf-starten/startsituaties/voor-jezelf-beginnen-als-nagelstyliste/

https://www.rabobank.nl/bedrijven/eigen-bedrijf-starten/ondernemingsplan-voorbeeld

Deze voorbeelden geven je een goed beeld wat er allemaal bij komt kijken.  Het zet je aan het denken en mogelijk schrikt het je ook af. Geen angst, met kleine stapjes kom je er ook.

Hieronder vindt je leer modules die te volgen zijn om jou op een hoger niveau te scholen.

Ben je al nagelstyliste met eigen salon?

Ben je al nagelstyliste met een eigen salon en je wilt advies en of professionele begeleiding om je resultaten te verbeteren? Dan kan je overwegen om een perfectie-module te volgen of een workshop salon management. Maar je kan ook een advies-strippenkaart nemen waarmee jij op jou gewenst moment verder begeleidt kan worden.

Advies gesprek, waar sta je nu.

Een eerste korte advies gesprek is natuurlijk gratis, maar om serieus de diepte in te gaan en samen met jou een beeld te vormen, waar jij nu staat met je bedrijf en wat voor jou het beste pad is om jou doelen te bereiken, raad ik je sterk aan een bedrijfs-scan te doen. Vraag er naar en dan leg ik je graag uit hoe dat werkt.

Stop met twijfelen en maak een stap vooruit. Ga de uitdaging aan het is een investering in jezelf.

 

Ps. Er zijn ook mogelijkheden om een stoel te huren bij een bestaande Salon, mogelijk is dat een goede optie voor je?

In een volgende BLOG vertel ik hier meer over.

Liefs Yvonne

Yvonne Klomp Sensations 4me Ten Brakeweg 6 Sterksel Gemeente Heeze Leende
Yvonne Klomp Sensations 4me Ten Brakeweg 6 Sterksel Gemeente Heeze Leende

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.