Welkom » Salon SensatioNail

Salon SensatioNail

Salon voor : 

Nagel behandelingen

 

Je hebt de beslissing genomen,... je wilt kunstnagels, of.... je wilt juist geen kunstnagels maar een Gellak of een Biab behandeling (natuurlijke nagelversteviging.)

Het kan allemaal bij salon SensatioNail.

In de salon kun je terecht voor Acryl-, Gel-, Acry-Gel, Gellak- of Biab-behandelingen en een afspraak maak je snelst door even te bellen naar 0652466555 of vul het contact formulier in 

Mocht de telefoon niet direct beantwoord worden dan is dat omdat we in een behandeling zitten maar daarna wordt je zsm terug gebeld.

 

De trends gaan snel in beauty- en nagelland dus samen met mijn team volgen we met regelmaat vol enthousiasme jaarlijkse trainingen om up-to-date te blijven en snel in te kunnen springen op de wensen van de klant.

In de salon wordt gewerkt met top producten van I’Am, BO.Systems en Urban Nails.

Bovengenoemde merken zijn hoogstaande merken in de hand- en nagelindustrie.

Mijn keuze hiervoor is onder andere gebaseerd op de enorm strenge eisen waaraan deze merken moeten voldoen, het zeer complete aanbod in producten en de uitstekende kwaliteit wat wereldwijd gehanteerd wordt. 

Maar vooral ook, zeker niet onbelangrijk, gebaseerd op eigen ervaring en beleving van mijn klanten.

 

Kwaliteit en hygiëne staan hoog in het vaandel.

De salon is goed verzorgd en keurig ingericht.

Nagels en handen zullen met de grootste zorg behandeld worden.

 

Vanwege Covid zijn speciale maatregelen van toepassing en worden de regels van het RIVM toegepast.

Tijdens elke behandeling dragen we volgens de regels een mondkapje, handschoenen en wordt de werkplek en materialen na een behandeling zorgvuldig gedesinfecteerd.