Welkom » Behandelingen

Goed verzorgde handen en nagels zijn belangrijk en zijn tevens je visitekaartje. Zij trekken de aandacht en laten indrukken na bij de mensen met wie je in contact komt.

Niet iedereen heeft mooie sterke nagels van zichzelf. Vaak breken of splijten nagels door veelvuldig wassen, stoten of schoonmaken voordat ze een mooie lengte hebben bereikt. Maar jij wilt toch ook mooie nagels?

Voor de een zijn dat kunstnagels of gewoon een versteviging op de eigen nagel en voor de ander een uitgebreide manicure. Of wil je iets aparts, zoals een nail art of nail design.

De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Acryl

Gel 

Next Gel

Gellak

Nailart

3D design

Bruidsnagels

 

Acryl Nagels:

Acrylnagels worden gemaakt door middel van acrylpoeder en vloeistof. Dit wordt aangebracht met een penseel. Er ontstaat dan een bolletje acryl wat op de nagel wordt gemodelleerd. De acrylnagel hardt uit aan de omgevingstemperatuur en kan na uitharding in de gewenste vorm gevijld worden. Als afwerking krijgen de kunstnagels een prachtige glans door middel van een Top Gel.

U heeft bij acrylnagels tal aan mogelijkheden, van naturel tot een witte French Manicure, maar ook in kleur of glitter. Ook is het mogelijk om uw nagels te voorzien van strass, nail art of 3d-design. In de salon vindt je tal van kleuren, glitters en voorbeelden.

 

 

Gel Nagels:

Gel is stroperige substantie die al klaar is om op de nagel te modelleren. De gel krijgt zijn uitharding d.m.v. een  UV- en/of LED-lamp. Wanneer de nagels uitgehard zijn, kan de overtollige plak worden verwijderd en de nagels verder in model gebracht worden. Als afwerking krijgen de kunstnagels een prachtige glans door middel van een Top Gel.

Ook hierbij geldt dat er verschillende mogelijkheden zijn in stijl, kleur en nail art.

 

NextGel:

Nextgel is hybride gel, een "dikke" substantie, een soort boetseerklei die je bewerkt met een penseel met een beetje vloeistof. 

De Nextgel krijgt zijn uitharding d.m.v. een  UV- en/of LED-lamp. Wanneer de nagels uitgehard zijn, kan de overtollige plak worden verwijderd en de nagels verder in model gebracht worden. Als afwerking krijgen de kunstnagels een prachtige glans door middel van een Top Gel.

Ook hierbij geldt dat er verschillende mogelijkheden zijn in stijl, kleur en nail art.

 

Gel-lak:

Gel-lak is een soak-off systeem, waarbij uw natuurlijke nagels twee tot drie weken lang prachtig gelakt blijven en tevens licht verstevigd zijn. Dit is mogelijk in een uitgebreid assortiment aan kleuren of in een verzorgde French Manicure. Gel-lak hardt uit d.m.v. een UV en/of LED-lamp.

Elke volgende behandeling zal bestaan uit het verwijderen van de ‘oude’ gel-lak en het opnieuw aanbrengen van een nieuwe set.

Gel-lak kan tevens op acryl- of gelnagels geplaatst worden wanneer je deze graag mooi gelakt ziet.

 

 

Nabehandeling:

Door het groeien van nagels krijgt je bij de nagelriemen een uitgroei. Om nagels sterk en mooi te houden dienen zij elke 3 tot 4 weken nabehandeld te worden. Dit afhankelijk van de groei van uw natuurlijke nagel. Tijdens deze nabehandeling worden de nagels weer opnieuw in balans gebracht.

Dagelijks een voedende nagelriemolie  gebruiken is aan te bevelen om de natuurlijke nagel, kunstnagel en nagelriemen in goede conditie te houden.

 

Mocht je geen acryl- Gel- of NextGelnagels  meer willen? Dan adviseer ik altijd om de kunstnagels professioneel te laten verwijderen. Doe dit niet zelf, door ze er bijvoorbeeld af te trekken. Als je zelf de acryl of gel verwijderd wordt hierbij de bovenkant van de nagelplaat namelijk beschadigd en is ook de kans groot dat de nagels zullen afbreken.

 

Annuleren binnen 24 uur?

Geen probleem, ik stuur je dan een tikkie van het bedrag van de behandeling.

Als het bedrag is bijgeschreven maken we gewoon een nieuwe afspraak.

Houd er wel alleen even rekening mee dat het soms wel twee of drie weken kan duren voordat je er weer tussen gepland kan worden.

(zie punt 3 van de voorwaarden)