Beauty Advies

Advies:

Bij S4me kun je advies krijgen voor beauty behandelingen en producten.

Sensations4 me staat voor de sensatie die ik zelf beleef of voel bij de producten en service . Mijn doel is om ook jou die sensationele beleving te laten ervaren.

 

 

Ik werk al 25 jaar in de beautybranche en heb mijn ervaring opgebouwd als internationaal Educator. In de loop der jaren heb ik een uitgebreid netwerk van specialisten verzameld.

Voor advies en service kan ik putten uit een schat aan expertise en persoonlijke ervaringen met diverse producten en specialisten, stuk voor stuk toppers in hun vakgebied.

Dus stel gerust je vragen. Of het nu gaat om je persoonlijke verzorging, het professionaliseren van je salon, of opleidingen voor nagelstylistes? Bij Sensations4me, krijg je altijd eerlijk advies.

Beauty Service

Beauty service:    NIEUW!!!!!

Bij S4me kan je terecht voor diverse beauty services, o.a botox, visagie, bruidskapsels en hairextensions. Hierover binnen kort meer.

(volg mij op social media of deze website)

Producten & Services waar ik enthousiast van word en de specialisten die hun vak goed verstaan zijn geselecteerd voor S4me om de service te verzorgen voor jou als klant in een vertrouwde omgeving.

Uit mijn uitgebreide netwerk van specialisten selecteer ik de producten en diensten die het beste bij jou passen, zodat je kunt genieten van een unieke en op maat gemaakte ervaring. Hierdoor kun jij je verwonderen en enthousiast worden over de resultaten. De behandelingen kunnen worden uitgevoerd op locatie, bij Sensations4me, of in een andere professionele en veilige omgeving naar keuze.

 

Botox

Brow art

Visagie

Lippen

Nieuw

Bruidskapsels

Nieuw

Hair Extensions

Nieuw