Welkom » Tips

Tips

Juwelen
Gebruik je nagels niet als gereedschap maar als juwelen.

Stoten
Mocht je regelmatig je nagels stoten, dan zijn ze waarschijnlijk te lang voor je. Vijl ze dan wat korter of laat het doen.

Luchtrandjes
Door stoten en peuteren aan de nagels kunnen luchtrandjes ontstaan. Wanneer je dit opmerkt is het raadzaam om je nagels eerder bij te laten werken en vooral niet aan de randjes gaan peuteren!!! Hierdoor wordt het alleen maar erger.

Smeren
Smeer elke dag je nagelriemen in met speciale nagelriemolie. Dit helpt tegen harde nagelriemen, kloven, losse velletjes en is voedend voor zowel de nagels als de huid er omheen. De olie legt een filter over de nagel waardoor water geen kans krijgt deze uit te drogen.

Vijlen
Knip je nagels nooit, het is slecht en het kan de nagelplaten los doen raken. Vijl daarom altijd je nagels.

Nagellakremover
Gebruik voor het afhalen van je lak, nagellakremover zonder aceton. Aceton tast de nagels aan. Hierdoor zullen je nagels uitdrogen en er slechter uit gaan zien.

Handschoenen
Gebruik handschoenen tijdens huishoudelijk werk of tijdens het werken in de tuin. Middelen als terpentine, antical en andere schoonmaakmiddelen zijn funest voor uw kunstnagel.

Zijkanten
Gebruik zoveel mogelijk de zijkanten van je handen en vingers, bij bijvoorbeeld het opmaken van het bed en de was doen.

Nabehandeling
Het is belangrijk om je nagels op tijd te laten nabehandelen, zodat je kunstnagels in goede conditie blijven en weer in balans gebracht worden. Ook voorkom je het scheuren en breken van de kunstnagel. Je natuurlijke nagels groeien gewoon door.

Zonnebrandcrème
Door het gebruik van zonnebrandcrème kunnen je nagels gaan verkleuren. Breng om de paar dagen een nieuw laagje topcoat aan.

Verwijderen
Trek de kunstnagel nooit van je eigen nagels af. Dit kan schade veroorzaken aan de natuurlijke nagel. Laat de nagel op de juiste wijze verwijderen.

Base-coat
Gebruik altijd een base-coat onder je nagellak om verkleuring te voorkomen.

Wanneer je je aan deze tips houdt zul je veel plezier hebben van je kunstnagels!

Alle benodigde kwaliteitsproducten voor het verzorgen van nagels en handen kun je verkrijgen bij Nagelsalon SensatioNail.